شرکت Huawei هم اکنون آماده ورود به بازار Storage as a Service میباشد.
شرکت Huawei اخیرا به رویکرد All-Flash در سیستم ذخیرهسازی جدید سازمانی خود موسوم به OceanStor Dorado V3، متمایل گردیده است.
این سیستم به عنوان بخشی از تکنولوژی Storage as a Service یا به اختصار STaaS جدید این شرکت محسوب میشود که به تازگی در نمایشگاه سالانه Cebit رونمایی گردید و هدف آن ایجاد تجربهای یکسان در محیطهای On-Premise و Cloud میباشد.
این شرکتِ ارائه دهندهی تجهیزات چینی برای اولین بار نیست که تکنولوژی Storage as a Service را ارائه مینماید، اما بر این باور است که همگرایی Big Data، قابلیت آنالیز و اینترنت اشیاء (IoT) بر زیرساختهای ذخیرهسازی سازمانها فشار وارد میکند و در نتیجه زمان مناسب برای حرکت و تغییر فرا رسیده است.
Wing Kin Leung، مدیر ارشد فناوری اطلاعات این شرکت عنوان کرد: در حال حاضر سازمانهای بزرگ به ایجاد تغییراتی در Storage فکر میکنند، هرچند که ممکن است در مواردی وادار به ساختاردهی مجدد Storage گردند.
شرکت APK دارای مجرب ترین تیم طراحی شبکه و نخستین شرکت دانش محور در اجرای پروژه های انفورماتیکی کشور |
مهاجرت به دیسکهای SSD و سیستمهای زیر مجموعهی All-Flash Storage، یک درایور دیگر محسوب میشود. به گفته Leung، با حرکت به سمت سیستمهای Flash، مشتریان از فرصت بازنگری مجدد در تمام سیستمهای زیر مجموعه Storage بهرهمند میشوند.
هدف Huawei از عرضه STaaS آن است که کسبوکارهای مختلف امکان مدیریت SAN، NAS، Object و سایر تجهیزات Storage را در شرایط On-Premise و Cloud از یک کنسول واحد داشته باشند. بنابراین پشتیبانی از Poolهای منابع و تخصیص خودکار منابع در صورت لزوم فراهم میگردد.
این شرکت اعلام کرد: پیشنهاد وی برای ورود به بازار All-Flash Storage، محصول OceanStor Dorado V3 میباشد که توانایی ارائه 4 میلیون IOPS (تعداد عملیاتهای ورودی و خروجی در هر ثانیه) را با تاخیر حدود 500 هزارم ثانیه دارا میباشد.
این محصول در دو نسخه عرضه میگردد که نسخه Dorado 5000 V3، دارای دو پورت Back-End با نام PCIe 3.0 بوده و دارای ظرفیت حدود 8×8 گیگابایت بر ثانیه میباشد و SSDهای NVMe را با ظرفیتی تا سقف 4 ترابایت ظرفیت میپذیرد؛ در ضمن، این تکنولوژی میتواند حدودا 25 عدد از آنها را در هر سیستم Dual-Controller با حداکثر ظرفیت 100 ترابایت کنترل نماید. به علاوه، نسخه Dorado 6000 V3 دارای یک پورت واحد SAS 3.0 با ظرفیت 12×4 گیگابایت بر ثانیه بوده و هر یک از سیستمهای Dual-Controller تا 100 عدد SAS SSDs را با ظرفیت 6/3 ترابایت برای حداکثر ظرفیت 360 ترابایت میپذیرد.
علاوه بر موارد ذکر شده، این دو نسخه میتوانند از پروتکلهای Fiber Channel، iSCSI،InfiniBand ، RAID5، RAD6 و RAID-TP پشتیبانی نموده و بدین ترتیب پاسخگوی بروز Failure در سه درایو باشند. همچنین این محصول میتواند در محیطهای مجازیسازی شده از جمله Huawei FusionSphere، VMware، XennServer و Hyper-V فعالیت نموده و شامل ابزارهایی برای حذف دادههای تکراری (Deduplication) و فشردهسازی (Compression) به صورت In-Line، Replication به صورت Remote و انجام فرآیند Snapshot میگردد.