اشتراک مقالات

اولین سمینار کشوری در حوزه تاب‌آوری سایبری توسط شرکت APK برگزار شد.

اولین سمینار کشوری در حوزه تاب‌آوری سایبری توسط شرکت APK برگزار شد.

اخبار داخلی

شرکت APK
شرکت APK

اولین سمینار کشوری در حوزه تاب‌آوری سایبری با عنوان «معرفی Cyber Resilience و ارائه راهکارهای تاب‌آوری در مقابله با رخدادهای سایبری» و با محوریت «تطبیق‌پذیری سایبری در مقابله با رخدادهای مخرب» به اهتمام شرکت APK و در سازمان مدیریت صنعتی برگزار شد.

این رویداد پس از چند ماه تلاش بی‌وقفه همکاران شرکت APK و روبه‌رو شدن با استقبال بی‌نظیر ثبت‌نام شرکت‌کنندگان در این سمینار، روز سه شنبه 12 آذر 1398 با حضور تعداد بی‌شماری از مدیران و خبرگان امنیت سازمان‌ها و بخصوص بانک‌های کشور برگزار شد.

دکتر علی اکبر حدادی هرندی مدیر فناوری اطلاعات مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی، مهندس حامد جعفری (مدیریت پروژه‌های امن‌سازی و مقاوم‌سازی سامانه‌ها، زیرساخت‌ها و سرویس‌ها)، مهندس شمس‌الدین (مدیر فنی پروژه‌های SOC-SIEM)، مهندس محمد رزاقی (مدیر فنی پروژه‌های Backup & Storage) و مهندس زاهدی‌فرد (مدیر فنی پروژه‌های مجازی‌سازی) از جمله سخنرانان این مراسم بودند.

هم‌چنین از موضوعات مطرح شده در این سمینار می‌توان به «معرفی Cyber Resilience، مزایا و لزوم High Availability، یکپارچه‌سازی NOC وSOC در جهت حداکثر تاب‌آوری در امنیت سازمان، استفاده از SIEM و نقش نادیده گرفته شده Machine Data، Next-Generation Security و رویکرد NSX در تحقق نسل بعدی امنیت، نقش Disaster Site در تاب‌آوری سایبری، پشتیبان‌گیری و بازیابی (Backup and Recovery) و الزامات سازمانی» اشاره داشت.

به دنبال پیگیری‌های مکرر شرکت‌کنندگان این سیمنار، فایل حاوی مطالب ارائه شده در سمینار «معرفی Cyber Resilience و ارائه راهکارهای تاب‌آوری در مقابله با رخدادهای سایبری» بر روی سایت شرکت APK بارگذاری گردیده و با استفاده از این لینک علاقمندان می توانند از محتوای سمینار استفاده نمایند.

مشاهده و دانلود محتوای سمینار

فایل فوق‌الذکر حاوی کلیه محورهای سمینار شامل «معرفی Cyber Resilience، مزایا و لزوم High Availability، یکپارچه‌سازی NOC وSOC  در جهت حداکثر تاب‌آوری در امنیت سازمان، استفاده از SIEM و نقش نادیده گرفته شده Machine Data ،Next-Generation Security و رویکرد NSX در تحقق نسل بعدی امنیت، نقش Disaster Site در تاب‌آوری سایبری، پشتیبان‌گیری و بازیابی (Backup & Recovery) و الزامات سازمانی» می‌باشد.

مقاله های مرتبط: