به همان نسبت که هکرها در حال گسترش Botnetها بر روی دستگاههای IoT متصل میباشند، همزمان دیگر تجهیزات زامبی را نیز تحت کنترل خود درآورده تا Botnetهای اندرویدی و تهدیدات جدید دیگری همچون WireX botnet ایجاد نمایند.
در سه ماهه سوم سال جاری، بیشتر حملات DDoS، حملات چند Vectorی بودند که حدودا شامل 55 درصد از انواع حملات شده و به طور معمول ترکیبی از UDP-Flood، NTP Amplification و سایر Vectorها بودهاند. این گزارش سه ماهه که بیش از 9600 حمله را مورد بررسی قرار داده، نشان میدهد که هکرها به طور فزایندهای به حملات چند Vectorای روی آوردهاند که از جملهی این Vectorها میتوان از Hijacking Zombie Phone برای Botnetهای اندروید نام برد. کارشناسان امنیت سایبری نیز از افزایش قابل توجه حملات مبتنی بر پروتکل NTP خبر میدهند که این میزان ده برابر بیشتر از همین زمان در سال گذشته است. علاوه بر این موارد، پروتکل UDP نیز سرورهای DNS را مورد هدف قرار داده و از طریق متصل نگه داشتن دستگاههای دارای IP باعث افزایش حجم سرور میگردد که این نوع حملات نیز نسبت به سه ماهه قبلی 68 درصد بیشتر شده است.
گزارش سه ماههی Nexusguard از حملات DDoS بر اساس مجموعه دادههای Real-Time شرکت و با توجه به تهدیداتی که سازمانها با آنها مواجه میگردند و همچنین براساس شرکتهای ارائهدهنده خدمات در سراسر جهان میباشد. این کمپانی به منظور کمک به شناسایی نقاط ضعف سازمانها و هوشیاری در مورد روند حملات جهانی، اقدام به جمعآوری اطلاعات از طریق اسکن کردن Botnetها، Honeypotها، ISPها و ترافیک در حال انتقال میان مهاجمین و هدفهای آنها مینماید. با توجه به افزایش 15 درصدی آمار کلی حملات در سه ماهه دوم سال، Nexusguard به سازمانها توصیه میکند که به منظور دستیابی به رشدی پیوسته، به ارزیابی پاسخگویی و مقیاسپذیری رویکردهای مقابله با تهدیدات بپردازند.
هکرها علاوه بر Botnetهای مبتنی بر دستگاههای IoT، دیگر تجهیزات به اصطلاح زامبی را نیز کنترل مینمایند تا Botnetهای اندرویدی و تهدیدات جدید دیگری همچون WireX botnet ایجاد نمایند. این Botnet برای مثال 100 کشور و 120،000 دستگاه اندرویدی را آلوده نموده است. چین برتری خود را در توزیع منابع حملات جهانی حفظ نموده و با تصاحب جایگاه اول مسئول تقریبا 21 درصد حملات در سراسر جهان میباشد. کشور امریکا با 15 درصد منابع حملات جهانی در جایگاه دوم قرار گرفته و فرانسه با پنج پله صعود از رتبه هشتم در سه ماههی دوم سال به رتبهی سوم در سه ماهه سوم سال رسیده است.